توسعه آسانسور

چاه آسانسور هيدروليك


چاه آسانسور هیدرولیک

چاه آسانسور فضایی است که کابین و وزنه تعادل (در صورت وجود) در آن حرکت می کنند. 

- دیواره ها، کف و سقف چاه بايد از مصالح مقاوم و آتش نگیر که سبب گرد و غبار نیز نشوند و مقاومت کافی داشته باشند ساخته شود.

- در دیواره های چاه نباید تورفتگی یا برآمدگی و دست انداز وجود داشته باشد. 


نصب آسانسور هیدرولیک


طراحی ، فروش ، نصب و راه اندازی ، تعمیر و بازسازی انواع آسانسور و بالابر

(جهت دریافت مشاوره فنی و اطلاع از قیمت دستگاه ها با شماره 02188874850 یا 02188874841 تماس حاصل فرمایید.)


اورهد چاه آسانسور: 

فاصله کف بالاترین طبقه تا زیر سقف چاه آسانسور را "اورهد" می نامند. در طبقه آخر که محل استقرار آخرین درب آسانسور می باشد فاصله اورهد (طاق بالای چاله آسانسور تا کف طبقه آخر) حداقل به فاصله ای به ارتفاع ۳۸۰ سانتیمتر نیاز دارد. یعنی به صورت ساده تر از کف طبقه آخر تا طاقی که بتون ریزی می شود و موتور آسانسور بر روی آن قرار می گیرد به ارتفاع۳۸۰ سانتیمتر نیاز دارد.

البته سازندگان آسانسور یا ساختمان سازها به طور متوسط این ارتفاع را بین اعداد ۳۸۰ تا ۴۰۰ سانتیمتر در نظر می گیرند. این ارتفاع نیز فضای جان پناهی برای سرویس کار آسانسور که بر روی کابین کار می کند ایجاد می نماید. همچنین خود کابین نیز دارای لوازم و قطعاتی است که از اتاقک کابین بلندتر بوده و نیاز به این فضا دارد.       



آسانسور خانگی هیدرولیک
________________

تعریف آسانسور هیدرولیک 

به آسانسوری که با سیستم هیدرولیک کار کند (شامل یک یا دو جک که به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم کار گذاشته شود و پاوریونیت) آسانسور هیدرولیک گفته می شود.

کاربردهای آسانسور هیدرولیک:

- آسانسور مسافربر هيدروليك  (نفربر) ، آسانسور خانگی هیدرولیک
- آسانسور خودروبر هيدروليك ، (ماشین بر ، پارکینگ ، اتومبیل بر ، لیفتراک بر)
- آسانسور صنعتی هیدرولیک ، آسانسور باربر هیدرولیک ،آسانسور بار و نفربر هیدرولیک.
- آسانسور بيمارستانی هیدرولیک (تخت بر ، برانکاردبر)


آسانسور باربر هیدرولیک



آسانسور هیدرولیکی مناسب برای مکان های کم رفت و آمد و ترافیک پایین، ساختمان های قدیمی فاقد آسانسور و همچنین جاهایی که بارهای بسیار سنگین باید جابجا شود.


سرعت آسانسور هیدرولیک

حداکثر سرعت آسانسور های هیدرولیک 0.63 متر بر ثانیه می باشد. لازم به ذکر است سرعت کابین خالی که به سمت بالا حرکت می کند نباید از 0.8 سرعت نامی بالاتر شود. همچنین حرکت آسانسور به سمت پایین با کابین پر به مقدار بار نامی نباید بیش از 0.8 از سرعت نامی بیشتر باشد.


آسانسور غذابر هیدرولیک



مزایای آسانسور هیدرولیک 

- آسانسور هیدرولیک برخلاف آسانسور کششی نیاز به موتورخانه در بالای چاه ندارد و پاوریونیت و تابلو فرمان را می توان تا شعاع 12 متری از جک قرار داد. 
- نیازی به آهنکشی چندانی در آسانسور هيدروليکی غیر مستقیم (جک در کنار) نیست؛ در حالی که برای نصب ریل در آسانسورهای کششی احتیاج به چهارچوب فلزی می باشد. درنتیجه هزینه مواد مصرفی (ناودانی و نبشی و ...) و اجرت نصب در آسانسور هیدرولیک کاهش می یابد.
- امنیت آسانسور هيدروليکی غیر مستقیم به دليل به کارگیری از پاراشوت و شير ترکيدگی (راپچرولو) و شير ايمنی دو برابر آسانسورهای کششی است.
- هزينه تعمير و نگهداري آسانسور هيدروليک به مراتب کمتر از آسانسورهای کششی است.


آسانسور مسافربر هیدرولیک



- بهره برداري موثرتر از فضاي ساختمان :
الف - سطح چاه مورد استفاده آسانسورهاي هيدروليكي نسبت به آسانسورهاي كششي ، در حدود 12% كمتر مي باشد. قسمت بالاي چاه (بخش زير سقف) آسانسورهای هيدروليکی به مراتب تميز تر باقی مي ماند. آسانسورهاي هيدروليكي نياز به اتاق ماشين در بالا نداشته ولي به يك مقدار فضا (OVER HEAD) در بالاي پشت بام نياز دارد كه آن هم به علت رعايت مقررات ايمنی مربوطه مي باشد.
ب _ از آنجائيكه آسانسورهاي هيدروليكي از نوع مستقيم نيرو و بار عمودي به ساختمان تحميل نمي كند ابعاد ستون هاي ساخته شده در اطراف چاه به طرز چشمگيري كاهش مي يابد.
پ _ از آنجائيكه اتصالات مكانيكي بين پاوريونيت و جک آسانسورهاي هيدروليكي را لوله ها و لوله هاي محافظ (داكت ها) تشكيل مي دهند ، مي توان از اين خصوصيت قابليت انعطاف استفاده نموده و بخش پاوريونيت را در محل مناسبی در شعاع حداکثر 12 متری سيلندر هيدروليک نصب نمود.




آسانسور صنعتی با تجهیزات کامل ایمنی در ابعاد و ظرفیت های گوناگون



 - به منظور بالا بردن بار هاي سنگين ، موثر ترين وسيله مي باشد.هنگامي كه مايل به استفاده از آسانسوری با تراول هاي كوتاه و ظرفيتی بيش از چهار تن هستيم اهميت آسانسورهاي هيدروليكي آشكار تر مي گردد زيرا كه بطور اصولی سيستم های هيدروليكی ، دارای توان و نيروي بالا برنده قوي و راندمان مكانيكي خوب ، همراه با هزينه كمتر مي باشند .هنگامي كه نيازي به سرعت هاي بالاتري نمي باشد ، آسانسورهاي هيدروليكي مي توانند با ظرفيت هاي بسیار بالا برای حمل واگن هاي پر بار و سنگين و يا كاميون هاي بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.
- از آنجائي كه پائين آمدن آسانسورهاي هيدروليكي توسط نيروی ثقل تامين مي گردد لذا كاربردهاي فراواني براي سريع پائين آمدن آسانسور وجود داشته كه بدون استفاده از نيروی برق انجام مي گيرد .



آسانسور تخت بر هیدرولیک
__________

انواع آسانسور هیدرولیک

آسانسورهای هیدرولیکی با استفاده از جک هیدرولیک و پاوریونیت و بواسطه جریان روغن حرکت می کنند. انواع آسانسور هیدرولیک را می توان بر اساس شاخص های گوناگونی از جمله بر اساس تعداد ، نوع ، موقعیت و روش نصب جک دسته بندی کرد .
بر این اساس انواع آسانسور هیدرولیک در زیر فهرست شده اند:
• آسانسور هیدرولیک جک در زیر مستقیم (تک مرحله ای ، دو مرحله ای و یا در مواردی سه مرحله ای)
• آسانسور هیدرولیک یک جک در کنار مستقیم (تک مرحله ای و یا تلسکوپی)
• آسانسور هیدرولیک دو جک در کنار مستقیم (مناسب مواردی که بار سنگین باید جابجا شود.)
• آسانسور هیدورلیک یک جک در کنار غیر مستقیم 
• آسانسور هیدرولیک دو جک در کنار غیر مستقیم (آسانسورهای خودروبر و باربر سنگین)
• آسانسور هیدرولیک دو جک در کنار مستقیم تلسکوپی




آسانسور ماشین بر هیدرولیک
------------------
کلیاتی درباره آسانسور هیدرولیک

پیش از بررسی انواع آسانسور هیدرولیکی ، لازم است شرح خلاصه ای درباره این نوع آسانسور داده شود . آسانسورهای با عملکرد هیدرولیکی ، انواعی از آسانسور هستند که با جک و پاوریونیت هیدرولیک عمل می کنند . بررسی چگونگی حرکت از نظر محاسباتی و تئوریک ، با دو پارامتر مهم “فشار” و “جریان” توضیح داده می شود .


آسانسور لیفتراک بر هیدرولیک



-------------------

طرز کار آسانسور هیدرولیکی

عملکرد آسانسور هیدرولیکی در جهت بالا و جهت پایین کمی با هم متفاوت است . در حرکت کابین به سمت بالا، جریان روغن پیستون جک را به سمت بالا هدایت می کند . این جریان روغن بوسیله پمپ هیدرولیک ایجاد می شود . پمپ نیروی لازم برای گردش را از الکتروموتور تامین می کند . در حرکت جهت پایین نیز جریان روغن باعث حرکت جک می شود . ولی تفاوت در اینجاست که به دلیل وجود نیروی ناشی از وزن کابین و یا بار ، کافی است شیر برگشت باز شود تا روغن به سمت مخزن حرکت کند و در نتیجه پیستون جک به پایین حرکت کند . بنابراین، نیازی به عمل کردن موتور و پمپ در خرکت جهت پایین نمی باشد . 




         آسانسور باربر هیدرولیکی



مطالعه بیشتر:    


        آسانسور باربر هیدرولیک
        آسانسور خودروبر هیدرولیک